Разпродават апартхотел „Royal Palm“ в Свети Влас по искане на ОББ

07:45, 12 фев 17 25 1934 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Земята, 96 апартамента и два магазина на комплекс „Royal Palm“ в Свети Влас са обявени за публична продан, показа проверка на Topnovini.bg. Търгът е обявен от частния съдебен изпълнител Делян Николов, а взискател по делото е Обединена българска банка (ОББ), която е ипотекирала имотите.

Началната стойност само на поземления имот от 6670 кв.м е 568 050 лв. Всеки от апартаментите и магазините си има индивидуална цена, като търгът за най-евтините започва от малко над 28 000 лв., а най-тузарските жилища са оценени за по около 190 000 лв.

„Royal Palm“ е разположен в местността Юрта - под пътя в Свети Влас. Комплексът разполагат с общо 206 апартамента с панорама към морето и град Несебър. Намира се на 400 метра от плажа и яхтеното пристанище "Marina Dinevi".

Собственик на „Royal Palm“ е „Контракт инвест“ ООД с управител Димитър Иванов Русев. Негови съдружници са фирмите „Ки пропъртис“ и „Ки тръст“ на Красимира Димитрова, сочи справка в Търговския регистър.

„Контракт инвест“ притежава и ваканционния комплекс „Панорама Бей 1“ в Свети Влас, който миналата година беше обявен за продажба пак заради дългове към ОББ. Към същия холдинг принадлежи и компанията „Виго Груп“, притежаваща четиризвездния хотел „Виго“ в Несебър. Той също беше изкаран на търг през лятото на 2016 г. отново по искане на ОББ.

Публичната продажба на „Royal Palm“ се провежда от 15 февруари до същата дата на месец март тази година в Районния съд в Несебър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама