Пловдивските социалисти подреждат листа и избират председател

08:50, 12 фев 17 25 260 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Висшият ръководен орган на пловдивските социалисти – Конференцията ще заседава днес, от 10.00 часа в зала „България” на Конгресния център в Международен панаир – Пловдив. Дневният ред на форума предвижда разглеждането на 7 точки в две заседания. На първото ще бъдат обсъдени и приети отчетите на депутата в 43.НС Георги Търновалийски, на ППГОС на БСП – Пловдив, представен от председателя на групата Николай Радев, и на Градската контролна комисия.

Заседанието ще започне с доклад на изпълняващия длъжността Председател Красимир Трифонов. Той ще направи анализ на обществено-политическата обстановка, ще отчете дейността на ГС на БСП за периода май 2016 – януари 2017 и ще посочи предстоящите задачи.

Гласуването на кандидати за народни представители в 44.НС и изборът на председател на ГС на БСП – Пловдив ще станат на второто заседание чрез тайно гласуване. Конференцията включва 175 делегати от шестте районни организации в Пловдив. Те могат да подреждат депутатската листа, без водача и позициите за коалиционни и граждански квоти, които се определят от НС на БСП.

Водач на листата на БСП Пловдив-град е проф. Иво Христов, а областта ще поведе депутатът в последното Народно събрание Георги Търновалийски. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама