Започна записването за „Флора Бургас” 2017

10:02, 12 фев 17 25 280 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Тази година Националната изложба за цветя с международно участие „Флора Бургас” 2017 очаква своите посетители в дните от 28 април до 7 май, съобщиха от Общината. Записванията за участие в най-цветното градско изложение вече започнаха. Крайният срок за подаване на заявки е 31 март.

Право на участие във „Флора Бургас” имат всички български и чуждестранни специализирани фирми, стопанства, разсадници, оранжерии, кооперации, дружества, фирми и частни любители.

Фирмите, проявили интерес, могат да намерят регламент, покана и заявка ТУК или ТУК.

В социалните мрежи има специално създадено събитие за „Флора Бургас” 2017, където може да следите актуалната информация, свързана със събитието.

Спазвайки традицията, 33-то издание на Национална изложба на цветя с международно участие „Флора Бургас” ще представи аранжировки от отрязан цвят, листно-декоративни растения, саксийни култури, посадъчен материал, архитектурни и художествени изделия и елементи, лека градинска техника и препарати за отглеждане на цветна растителност.

Повече от три десетилетия изложбата популяризира българския и световен опит в производството на цветя и декоративна растителност, паркоустрояването, озеленяването, опазването на природната среда и благоустрояването на населените места. Тя допринася и за развитие на цветарството, генетиката и селекцията, обогатяване на местната флора с нови видове и сортове, повишаване на декоративните качества на растителността в интериора и екстериора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама