В Плевен ще бъдат връчени наградите на най-изявените участници на изложението по пчеларство

10:03, 12 фев 17 25 376 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Днес в 12 часа ще  бъдат обявени носителите на наградите от международното изложение-договаряне „Пчеларство – Плевен 2017”, което бе открито на 9 февруари. Форумът се организира от „Партнерс експо” ООД и Областния пчеларски съюз, под патронажа на Министерството на земеделието и храните и областния управител на Плевен.

Във форума участват 166 фирми, пчелари и браншови организации от страната, Европа и Азия.

Те представят последни новости в областта на пчеларското оборудване и инвентар, восъчни основи, ветеринарни препарати, лицензирано производство на майки и отводки, пчелни продукти и производи (козметика, напитки и др.), опаковки и етикети, лицензирани лаборатории, специализирано обучение и литература, медоносна растителност – фиданки и семена, финансиращи и консултантски организации, високопроходима техника, ремаркета и фургони.

 За новаторство в пчеларството ще бъде връчена голямата награда на Партнерс експо, осигурена от областната администрация- плакет „Крило на успеха”.

Призове ще бъдат получени и за научна публикация, специализирана литература, нов производ на пчелен продукт, опаковка и етикет на годината, най-атрактивно представяне по време на изложението, най-проспериращ млад пчелар за 2016 година (съвместен конкурс с фондация «Еврика»).

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама