Комедията "Легло за трима" ще представи Русенският театър в Деня на влюбените

10:52, 12 фев 17 / Култура 25 438 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
В рамките на арт салона "Любов и вино" 2017 г. ще се състои премиерата на авторския спектакъл на Орлин Дяков "Легло за трима" на 14-и февруари от 19 ч. на Голяма сцена на театъра. Специален гост ще е Николай Урумов.

По време на представянето авторът Орлин Дяков коментира, че постановката изобилства от английски комедийни ситуации, които трудно намират сцена в последните години, особено ако са "българско производство". Николай Урумов също похвали сценария, и го описа като "много добра, сръчно и чевръсто написана комедия". 

В постановката участва и най-новото попълнение на русенския театър - актьорът Велико Великов, който е завършил Букурещката театрална школа и в момента играе и в 4 румънски театъра, но е предпочел да се развива именно в Русе.

Едно легло за двама…или трима? Четири нощи в една хотелска стая ни въвличат в  различни конфликтни ситуации, които завършват с…. поука. 

Можем ли да обичаме наистина, или славата, забързаният живот и парите ни ръководят? Дали любовта е такава, каквато си я представяме, или бракът и дребните кавги я разрушават?  Имаме ли предразсъдъци, способни ли сме да бъдем наистина хора и да приемаме различните? Искаме ли да си отидем от този свят щастливи и с усмивка? 

Ще ни сервира ли  третият в леглото разрешение на тези наши житейски проблеми  или напротив… трябва и вино!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама