Закопчаха мъж, нарязал гумите на девет автомобила в Царево

13:06, 12 фев 17 25 281 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Полицията в Царево е задържала 32-годишния Г. М., който е нарязал гумите на осем леки коли и един товарен автомобил, паркирани на различни улици в града. Щетите са били нанесени на 10-ти и 11-ти февруари.

Констатирано е, че Г. М. е употребил голямо количество алкохол при прибирането си към дома. Безпричинно с остър предмет е пробол предната и задната леви гуми на „Сузуки Лиана”, паркиран на ул. „Хан Аспарух” № 68; предната лява гума на „Пежо 206”, паркиран на ул. „Хан Аспарух” № 50; предната и задната десни гуми на „Рено Лагуна”, паркиран на ул. „Хан Аспарух” № 46; задната лява гума на „Фолксваген Пасат”, паркиран на ул. „Хан Аспарух” № 45; задната дясна гума на „Мазда 3”, паркиран на ул. „Христо Ботев” № 16; предната и задната леви гуми на „Форд Мондео”, паркиран на ул. „Христо Ботев” № 14; предната и задната десни гуми на „Мерцедес С 200”, паркиран на ул. „Никола Вапцаров” пред № 7.

Към момента се уточняват материалните щети нанесени по още един лек и един товарен автомобили.

Г. М. е задържан за срок от 24 часа, като доброволно предал ножа, с който извършил пробожданията на автомобилните гуми. Полицейските служители извършили огледи на местопроизшествията, като иззели видеозаписи от различни обекти, разположени по маршрута на Г. М.

Предстои обединяването на всички случаи в едно досъдебно производство и докладването му в Районна прокуратура – Царево.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама