Регистрираха Инициативен комитет за независимия Иван Матев в Стара Загора

15:11, 12 фев 17 / Политика 25 677 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Районната избирателна комисия регистрира Инициативен комитет за издигане на независим кандидат за народен представител – Иван Стоянов Матев  в изборите за народни представители на 26.03.2017 г. Решението е от 10 февруари т.г.

Старозагорецът Иван Матев, по-известен като супер Любо, се кандидатира за депутат в родния си град. В профила си във Фейсбук Матев обяснява: „Постоянно в последните 4 дни ми се налага да отговарям на въпросите Какво ще правиш в парламента? Какво ще ни обещаеш?. В последните 20 и няколко години при всяко излизане на сцена, според правилата на моята професия, съм си задавал три въпроса в следния ред: "Какво правя, защо го правя и как да го направя. По навик си ги задавам за всички важни избори в живота си.Тези от вас които ме познават, знаят, че при мен обещанието е със сила на закон и не обичам празните приказки. 

Статуквото, срещу което съм излязъл да се боря на политическата сцена, ни е промило мозъците и ни е внушило, че преди да кажеш какво правиш, трябва да обещаеш какво ще направиш.  Моята стратегия, за пробив и разчупване на Системата е последователна и се базира на тези три важни въпроса. 

Влизам в политиката (въпреки че не я понасям органически), за да нещо, което не работи в полза на обществото от десетилетия и превръща хората в послушни роби на Системата, която не толерира личностното развитие, а цели да оформи покорно стадо готово безропотно да се остави да го стрижат. Ще го направя като запозная хората с идеята си за промяна, привлека максимален брой съмишленици, които да ме подкрепят в осъществяването и,  мотивирам и други като мен да предприемат моите действия, обяснява Иван Матев. Кандидатът за депутат предвижда и събирането на експерти, с които да се направи ясна програма за промени в законите на Системата, за да може тя да заработи правилно".  „Спокойно, имам идеи за много нововъведения, но не очаквайте от мен да ви замазвам очите с празни обещания, като политиците които сте избирали през последните 28 години!”, коментира още кандидатът за народен избраник.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама