Фирма от Ямбол стана носител на голямата награда на изложението "Пчеларство-Плевен 2017"

15:53, 12 фев 17 25 1820 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Ямболският производител "Голден Бий"ООД спечели голямата награда на “Партнерс експо”  за новаторство в пчеларството и търговията с пчелни продукти и инвентар. Фирмата е официален представител за България на световния лидер BeeVitalGmbH – Австрия.

Награда за нов продукт  получи Николай Христов от Булгас, който е специализирал в производство на пластмасови основи и пчеларски инвентар.

С приза за нова технология бе отличен "Ибер Трак Трейд" ЕООД – България- за производство на пчеларски инвентар и храна за пчели.

За инвестиция на годината при фирмите бе наградена фирмата Anel Co-E.E.Pantelakis GP – Greece.  

Наградата за представяне на нов производ на пчелен продукт бе врчена на"Екосити 2010 ЕООД, България, град Радомир за продукта „Ватрасин“ – мехлем при схващания на мускули и сухожилия.

Отличието за опаковка и етикет на годината взе "Зет 1 ООД" от Варна. Дружеството е специализирано в изкупуване, преработване и пакетиране на пчелен мед и пчелни продукти.

Награда за литература на тема "Пчеларство" за 2016 год. отиде при "Апиинфоцентър" – Котларски и Илиян Гечев.

За най – атрактивно представяне на изложението бяха наградени фирма Ибер Трак Трейд ЕООД – България. и Асланлар ООД – България, Разград, както и магазин Пчеларски склад Paradise Honey – България.

Красен Мариянов Топалов от Търговище взе  призът за най-проспериращ млад пчелар на 2016. 

Специалната награда на посетителя взеха Земеделските производители  Мария и Живко Иванови от Плевен и "Голден Бий" ООД – България.

Общо 166 фирми от Европа , Азия  и Америка взеха участие в 15-то международно изложение „Пчеларство – 2017“, което се откри на 9 февруари в Плевен. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама