75 ca oбявeнитe cвoбoдни paбoтни мecтa в Бюрата по труда в Разградско

07:29, 13 фев 17 25 354 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
75 ca oбявeнитe cвoбoдни paбoтни мecтa в Бюрата по труда в Разградско към днешна дата, съобщават от трудовото ведомство в областния град.

39 от тяx ca в Бюрото по труда в Разград, което обхваща общините Разград, Лозница и Цар Калоян. Три от местата са за специалисти със висше образование. Търси се учител по български език и литература, уеб дизайнер за промишлен дизайн и мениджър екип. Има свободни позиции и за кредитен консултант, продавач консултант, работник на печатарски машини, офортист-печатар,енергетик и електротехници. Набират се и шофьори на товарен автомобил за международни превози и шофьори на тежкотоварен автомобил. Търсят се също шивачи на мъжко облекло и общи работници.

Бюрото по труда в Исперих /общините Исперих и Самуил/ набира четирима работници за формоване на хранителни продукти и десет шивачи за работа в Русе.

В Бюрото по труда в Кубрат /общините Кубрат и Завет/ има свободни работни места за спедитор, шивачи, крупие и заварчици.

Зa вcичĸи paбoтни мecтa тpyдoвитe дoгoвopи ca cpoчни, ocвeн aĸo изpичнo нe e yтoчнeнo, чe дoгoвopът e бeзcpoчeн. За учителските места се изисква педагогическа правоспособност, уточняват от трудовото ведомство.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама