Общите условия на „Топлофикация София“ трябва да бъдат променени

11:20, 13 фев 17 25 258 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Действащите в момента общи условия на "Топлофикация София“, които фирмата  е предложила като част от договорите си със своите потребители, трябва да бъдат променени и то радикално. Това заяви днес г-н Богомил Николов, член на ръководството на неправителствената асоциация „Активни потребители“, цитиран от БНТ.

Богомил Николов смята, че "сегашните общи условия са доста разтегливи и трябва да бъдат променени и то веднага. Нужно е да се подходи справедливо, т.е. обещанията на "Топлофикация София" трябва да бъдат подплатени с действия и от принципала - Столичен общински съвет".

„Обезщетението за абонатите на „Топлофикация“ сега трябва да се изчислява по твърде хипотетични формули, като 48 часа, като срок след аварията, също са твърде много. Принципалът на фирмата – Столичния общински съвет, трябва да гласува справедливо обезщетение за потребителите. При фирмите-доставчици на ток, например, е записано 10 лв. обезщетение на всеки 12 часа недоставяне на услугата“, коментира ситуацията с „Топлофикация София“ Богомил Николов от асоциация "Активни потребители".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама