На изборите в САЩ са гласували чужденци и починали

11:36, 13 фев 17 / Свят 25 238 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Белият дом разполага с голямо количество доказателства за фалшифицирането на президентските избори. Това заяви в интервю за телевизия Ей Би Си старши съветникът на Доналд Тръмп по политическите въпроси Стивън Милър.

„Фалшифицирането на изборите е сериозен проблем в тази страна. Има милиони хора, регистрирани в два щата, или вече починали, но регистрирали се за участие във вота,предаде БГНЕС.

И също така има най-малко 14% регистрирали се за изборите, които не са граждани. Това сочат научните изследвания. Тази статистика е потресаваща“, каза Милър.

Той добави, че Белият дом е предоставил достатъчно количество доказателства, потвърждаващи нарушенията. Президентският съветник определи тази ситуация като „скандална“, подчертавайки, че страната трябва да бъде „ужасена“ заради нарушаването на избирателните права на законопослушните граждани.

Президентските избори в САЩ се състояха на 8 ноември 2016 г. Победата спечели кандидатът на републиканците Доналд Тръмп. В края на ноември тоя обяви, че има фалшификации при гласуването в щатите Калифорния, Вирджиния и Ню Хемпшир, където победи представителката на Демократическата партия Хилари Клинтън. 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама