Областният съвет на БСП в Добрич подреди листата на кандидатите за депутати

07:46, 17 фев 17 / Политика 25 725 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Областният съвет на социалистическата партия в Добрич подреди листата на партията, с която тя да се яви на предстоящите парламентарни избори на 26 март, съобщиха от местната централа на партията.

Както Topnovini.bg вече съобщи, водач на листата е Красимир Янков, депутат в последните два парламента от Варна.

Втори е Николай Колев – председател на общинската организация на БСП в Балчик. Трети е Даниел Петков - общински съветник, БСП-Добрич. Четвъртото място е за гражданска квота. На пето място в листата е областният и общински лидер на партията Мая Димитрова. След нея се нареждат Светлин Колев - общински съветник, БСП-Добрич, и Михаил Михайлов - предложение на БСП-Ген.Тошево. Осмото място отново е за представител на гражданската квота. Девети в листата е Здравко Здравков - председател на Общинския съвет на БСП-Крушари, десета е Дариела Вълканкина - председател на обединение „Жени социалистки”-Добрич, следва Боян Саркизов - общински съветник, БСП- Добрич, като последното дванайсето място отново е за гражданска квота.

Предстои листата да бъде утвърдена на заседанието на Националния съвет на БСП, което ще се проведе в края на тази седмица, както и да се запълнят трите места, отредени за гражданската квота. Ако няма предложения за граждански квоти от други партии или организации, те ще бъдат попълнени от листата на БСП-Добрич, гласувана от Областния съвет, която включва и резерви.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама