До края на месеца ще изберат фирма за газификация на двете детски градини в Шумен

16:16, 17 фев 17 25 495 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
До края на месец февруари ще има избрана фирма – изпълнител на проекта за газификация на шуменската детска градина „Пролетна дъга“ и филиала на  „Космонавт“, заяви Данаил Денчев при обсъждане на въпроса в постоянната комисия към общинския съвет. Реализацята на проекта за газификация влиза в дневния ред на предстоящата сесия, реши постоянната комисия, ангажирана с европейските проекти, чийто председател е Наталия Стефанова.

На проведеното днес заседание присъстващите одобриха почти единодушно всички точки, касаещи работата на тяхната комисия. Сред тези докладни бяха още годишният отчет на обществения посредник на община Шумен за работата му през миналата година и отчета за изпълнение решенията на шуменския общинския парламент през 2016 година.

Членовете на постоянната комисия коментираха направените изменения в текста на Споразумението за партньорство, което касае безвъзмездната финансова помощ за проектиране на компостираща инсталация. На територията на Регионалното сдружение за управление на отпадъците инсталацията ще бъде една и ще бъде изградена в райно на Шумен, потвърдиха присъстващите, като припомниха, че първоначалната идея е била за три инсталации. Промените в текста на споразумението ще бъдат коментирани и на сесията.

Срокът на трудовите договори на персонала в пречиствателната станция за отпадни води на Шумен влиза в дневния ред с предложение за удължаване до прехвърляне на съоръжението на В и К оператора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама