Дигитална карта на безопасните детски площадки и много игри обещават от „Академия за родители“

16:20, 17 фев 17 25 570 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Част от стартиращата утре „Академия за родители“, за която Topnovini.bg вече Ви разказа, ще бъде темата за детските площадки. Гражданска инициатива за безопасни детски площадки в столицата е успяла да провокира общината да предприеме необходимите мерки за обезопасяване на съоръженията.

До края на месец март пък се очаква всички родители да могат да проверяват безопасността на площадката, на която пускат децата си да играят, и онлайн. Това ще стане посредством създаването на дигитална карта, която ще съдържа информация за всички площадки на територията на столицата, това става ясно от думите на г-жа Мая Цанова – член на гражданската инициатива за безопасни детски площадки.

В рамките на форума „Академия за родители“ ще се проведе и инициативата „София играе“.Организаторите й са подготвили кът с много изненади и игри за хора от всички възрасти:

„Ще можете да завързвате и развързвате, да залепвате и отлепвате, да отваряте, отключвате, рисувате и изобщо всички безценни и изключително важни неща, които са част от най-важната дейност за всеки човек – играта.“

„Академия за родители“ ви кани да използвате съботния ден, за да научите повече за отговорното родителство и да се позабавлявате заедно с вашите деца.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама