Живко Тодоров: Преборихме се за старозагорски водач на листата

13:33, 18 фев 17 / Политика 25 466 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
„Емил Христов, председател на Общинския съвет в Стара Загора, ще бъде начело на  листата на ГЕРБ за депутати на предстоящите избори. Преборихме се за старозагорски водач”, съобщи днес кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е и областен председател на ПП ГЕРБ. Вторият в листата е Борис Кърчев от Казанлък, трети е досегашният депутат Маниол Манев, четвърти Радостин Танев, от младежката организация, пета е Йоана Йончева от младежката организация в Казанлък. Листата е пълна с 22-ма кандидати и ще бъде регистрирана в понеделник.

„Защитихме позицията си. Мисля, че Емил Христов е достоен кандидат. Той доказа, че не е проформа председател на Общинския съвет в Стара Загора с постоянната си работа и отдаденост за решаване проблемите на хората”, обясни Тодоров.

„Ще водим положителна кампания. Кампания с уважение към останалите опоненти. Защото след това с тези хора заедно ще решаваме проблемите на старозагорци”, категоричен бе Живко Тодоров. По думите му с повечето кандидати вече се познават и очакват от тях същата позиция. „Най-малко политическата култура го изисква”, допълни областният председател на ГЕРБ.

„Стара Загора се развива добре, видях как децата играят в новия парк, видях санирани блокове, ще има още такива”, коментира председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, който присъства на  организират кръгла маса на тема „Достъпна, ефективна и  качествена здравна система“ в Стара Загора. Той също обяви, че старозагорската листа е с добри кандидати.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама