Левски стартира със загуба в Благоевград

17:10, 18 фев 17 25 388 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini
Oтборът на Левски стартира със загуба пролетния дял на шампионата в Първа лига. В мач от 20-ия кръг „сините“ отстъпиха с 0:1 при гостуването си на Пирин Благоевград. Това съобщиха от БГНЕС. Единственото попадение в срещата падна в 64-ата минута, а негов автор бе Аймен Суда.

Като цяло домакините изиграха много добър двубой и заслужено се поздравиха с успеха – първи за тях в последните им три мача в първенството. От своя страна играчите на Елин Топузаков не убедиха с изявите си, като създадоха твърде малко възможности пред вратата на Благой Макенджиев.

Първата част на стадион „Христо Ботев“ бе доста равностойна, като домакините бяха по-активният тим на терена. „Орлетата“ на няколко пъти застрашиха Йоргачевич, като най-близо до гол бе Даниел Младенов, но нападателят пропусна да се разпише.

Все пак добрата игра на благоевградчани бе възнаградена в 64-ата минута, при която влезлият като резерва Станислав Костов майсторски се освободи от защитата на столичани и подаде към оставения непокрит Аймен Суда, който от няколко метра вкара за 1:0.

Играчите на Левски опитаха да отговорят, но така и не успяха да стигнат до изравняване и в крайна сметка инкасираха третата си загуба от началото на сезона.

В класирането „сините“ остават на второ място с 43 точки, докато Пирин вече е десети с 22.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама