Режисьорът Евгений Михайлов води листата на ДОСТ в София

20:01, 21 фев 17 / Политика 25 521 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известният доскоро като твърд привърженик на СДС Евгени Михайлов ще води листата на ДОСТ в 24-ти избирателен район в София.Режисьорът, заснел с камерата си прословутата реплика на президента Петър Младенов "Танковете да дойдат", ще се изправи в битка срещу Владислав Горанов, Татяна Дончева, Стефан Данаилов.

Най-сериозен изборен сблъсък се очертава в 25-и избирателен район в София, където ГЕРБ и БСП номинираха традиционно лидерите си Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Там се кандидатира и лидерът на "Воля" Веселин Марешки. В същия район водачи на листи са и доскорошните партньори Радан Кънев, който оглави "Нова република" и Христо Иванов, който създаде партията "Да, България". 

Волен Сидеров няма да е водач на листата на Обединените патриоти в 25-и избирателен район в столицата. Замества го колегата му Десислав Чуколов, а лидерът на "Атака" е начело на листата в Ямбол.

Слави Бинев поема водачеството на 23-ти района в София от името на ДПС. Самият Бинев доскоро беше депутат от Патриотичния фронт.

Няколко партии имат граждански квоти в изборните си листи. БСП привлече актрисата Нона Йотова и журналистите Елена Йончева и Тома Томов. Реформаторският блок се съюзи със Светльо Витков, ГЕРБ с Калин Вельов, а "Да, България" включи в листите си музикантите Свилен Ноев от "Остава" и Васил Гюров от "Ревю".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама