В Шабла започва прием на заявления за ползване на общински мери и пасища

08:30, 27 фев 17 25 424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Шабла започва прием на заявления за ползване на общински мери, пасища и ливади от собствениците на пасищни селскостопански животни, съобщават от кметската управа. Той ще продължи от 1 до 10 март.

Към заявлението, което е по образец, се прилагат опис на видовете и броя пасищни селскостопански животни, отглеждани в животновъдния обект, опис на собствени и ползвани имоти с НТП – пасища, мери и ливади. Необходимо е да се приложи и декларация за липса на данъчни задължения, както и задължения към Държавен фонд „Земеделие”, държавен поземлен фонд, общински поземлен фонд, както и копие от документ за самоличност за физическите лица, копие от документ за самоличност или единен идентификационен код на юридическото лице или едноличен търговец. Нужно е също да се представи копие от документ за самоличност на физическото лице, представляващо търговеца при провеждането на процедурата или документ за самоличност и нотариално заверено пълномощно на упълномощеното от него лице.

Земеделските стопани трябва да приложат и удостоверение за регистрация на животновъден обект с пасищни селскостопански животни, регистрирани в Интегрираната информационна система на Българската агенция по безопасност на храните.

Образци на утвърдените от министъра на земеделието и храните заявление и приложенията към него се предоставят в Центъра за обслужване на граждани в Шабла.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама