Набират работници за сезонна работа в Португалия

07:18, 27 фев 17 25 645 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Работници за бране на малини, къпини и боровинки в Португалия набира работодател, съобщиха от Бюро по труда – Сливен. Заетостта е сезонна, приблизително за 8 месеца – от март/април до септември/октомври. 
Има 15-дневен изпитателен срок и първоначално обучение. Няма изискване кандидатите да владеят чужд език, но трябва да имат основно образование. Опитът в брането на дребни плодове е предимство, но не е задължителен. Има възможност да се работи допълнителни часове. Транспортните разходи от България до Португалия се поемат от работодателя.

При нарушение на сключения договор, работодателят може да удържи транспортните разходи от заплатата му. Осигурен е ежедневен транспорт от местата за настаняване до мястото на работа. Крайната дата за кандидатстване е 28 февруари в Дирекция „Бюро по труда” – Сливен, етаж 4, стая 20.

 Желаещите трябва да попълнят Апликационна форма по образец  и да предоставят копие на личната си карта. С одобрените кандидати ще се проведат интервюта по Skype или по телефон, посочен от тях.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама