Газова бутилка обгори лицето на жена

12:51, 27 фев 17 25 378 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Варненка на 60 години е пострадала, докато се опитва да изнесе от дома си горяща газова бутилка. Произшествието станало в неделя около 14,35 ч. на ул. „Побити камъни“, съобщиха от областната дирекция на МВР. Бутилката пламнала при опит да се използва газов котлон. Жената е с изгаряния по лицето.

При друг кухненски пожар е пострадало цяло семейство. Той станал в петък по обяд на ул. „Д-р Анастасия Головина“ във Варна. Огънят тръгнал от забравена включена електрическа печка. Пожарът унищожил печката, маса, дървени шкафове, тостер, скара, вентилатор, домашно имущество и дограма, опушени са 150 кв. м стени. При инцидента са пострадали жена на 37 г., дете на 7 г. и мъж на 69 г. Тримата са вдишали дим, няма опасност за живота им.

Още няколко пожара са гасили варненските огнеборци през почивните дни. Горели са стая от къща на ул. „Преслав“, изоставена къща в с. Равна, община Провадия, електрическо табло в детска градина във варненския квартал „Възраждане“. В събота през нощта е пламнал и лек автомобил „Фолксваген“, движещ се по крайбрежната алея във Варна. Причината за този пожар е катастрофа с паркиран „Ягуар“. Няма пострадали хора.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама