Четири коли са горели през нощта във Варна

15:36, 06 мар 17 25 300 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Четири леки автомобила са горели тази нощ във Варна, съобщиха от областната дирекция на МВР. Малко след полунощ е пламнал „Опел“, паркиран в кв. „Галата“. От огъня е засегната и близката сграда. Унищожени са прозорци, изолация и външно тяло на климатик. Няма пострадали хора, но колата е напълно унищожена. Причините за пожара се изясняват.

Малко след 4 ч. е получен сигнал за горящ автомобил „Волво“ в кв. „Виница“. Колата е унищожена напълно. Пожарът е засегнал още два автомобила - „Ауди“, по което са нанесени значителни щети, и „Ланд Роувър“, където щетите са по-малки.

През почивните дни къси съединения са подпалили стая от апартамент на ул. „Хаджи Димитър“ във Варна и тераса на жилище в кв. „Младост“. Щетите са само материални. Поради небрежност при боравене с открит огън е горяла къща в с. Неофит рилски, община Ветрино.

Неизправност на редуцир вентил е причинила изтичане на газ, а след това и взрив на газова бутилка в къща на ул. „Габрово“ в събота следобед. При инцидента 59-годишна жена е получила изгаряния по лицето и ръцете. Тя е настанена за лечение в болница, няма опасност за живота й.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама