Сан Антонио спечели дербито на Тексас с Хюстън

08:53, 07 мар 17 / Свят 25 214 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Отборът на Сан Антонио Спърс победи Хюстън Рокетс със 112:100 у дома в тексаското дерби от редовния сезон на НБА. Това информира БГНЕС. Двубоят бе сблъсък и на двамата от претендентите за MVP на сезона - Кауай Ленърд и Джеймс Хардън.

В крайна сметка и двамата отбелязаха еднакъв брой точки - по 39, но крилото на Спърс оказа по-решаваща роля за крайния изход от срещата. Ленърд вкара цели 17 точки в последната четвърт, включително решаваща тройка, последвана от чадър срещу Хардън в последните секунди. Тони Паркър добави 19 точки за победителите, а Ламаркъс Олдридж завърши с 15 в актива си. За Рокетс Патрик Бевърли се отчете с дабъл-дабъл - 11 точки и 10 борби. Сан Антонио заема втора позиция на Запад с 49 победи и 13 загуби, докато Хюстънн е едно място по-надолу с 44 успеха и 20 поражения.

На Изток Маями Хийт взе гостуването си на шампионите от Кливлънд Кавалиърс със 106:98. По-лошата новина за Кавс бе, че новото попълнение на тима Андрю Богът счупи крака си, по-малко от минута след официалния си дебют. Дион Уолтърс вкара 29 точки за успеха на Хийт, а Горан Драгич добави 21. Леброн Джеймс направи силен мач за Кливлънд с 30 точки и 17 борби, докато Кайри Ървинг завърши с 32 точки, но това не бе достатъчно за шампионите. Маями продължава със страхотната си серия, като вече има 19 победи в последните си 23 мача, но все още остава извън зоната на плейофите.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама