Кандидатстудентска борса’2017 ще се проведе в Добрич

12:39, 07 мар 17 25 293 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Борса за кандидат-студенти се организира на 13 и 14 март в Добрич, съобщават от  общинската администрация. Тя ще се проведе в централното фоайе на Общинския младежки център „Захари Стоянов” за 23-та поредна година.

В нея ще вземат участие 20 висши училища, образователни организации и фирми. Сред тях са  Аграрен университет – Пловдив, Варненски свободен университет „Черноризец храбър”- Варна,  Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”, Висше военноморско училище „Н. Й. Вапцаров”- Варна, Висше училище по мениджмънт – Варна, Софийски Университет “Св. Климент. Охридски”, Стопанска академия  - Свищов  и др.

На борсата  кандидат-студентите ще получат информация, консултация и съвет от специалисти от висшите училища за условията, реда и сроковете за кандидатстване, класиране и записване. Те ще могат да се запознаят с програмите за подготовка на приемните конкурсни изпити; за предварителните и редовните изпити, за признаването на зрелостните изпити, битовото устройване на студентите,  социалните придобивки и др.

Освен това, ще се предостави възможност за снабдяване с кандидатстудентски справочници, учебно-помощни и информационни материали.

Форумът се организира от Сдружение “Кандидатстудентска борса” – София, Община град Добрич и младежкия център. Официалното й откриване е на 13 март от 11 часа. Тя ще бъде отворена до 18.00 ч., както и от 9 до 14 часа на следващия ден.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама