Луис Енрике остава оптимист за реванша с ПСЖ

14:35, 07 мар 17 / Свят 25 192 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на Барселона Луис Енрике изрази увереност преди утрешния реванш с френския първенец Пари Сен Жермен от осминафиналите на Шампионската лига. Въпреки катастрофалната загуба с 0:4 в първия мач на Парк де Пренс, испанският специалист сподели, че вярва, че неговите футболисти разполагат с нужната класа, за да обърнат нещата в своя полза.

„Ако мога да напиша сценарий за двубоя ни с ПСЖ, то той би бил подобен на тези от последните ни два мача – да реализираме много попадения и по този начин тимът ни да добие допълнителна увереност и да бъде още по-силен, заяви Енрике.

Намираме се в добра форма и сме готови да изиграем този труден елиминационен мач, който на пръв поглед изглежда вече загубен. Аз обаче съм убеден, че можем да създадем нужните положения и да обърнем ситуацията в наша полза. Ще се борим докрай, демонстрирайки качеството, което показахме в последните няколко седмици. Нашето предизвикателство срещу ПСЖ е да докажем, че сме по-добри от тях и че можем да поправим случилото се в предния мач в следващите 90 минути”, допълни още той.

Реваншът между Барселона и ПСЖ е утре, 8 март, от 21.45 часа на „Ноу Камп”.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама