Кешеру: В Първа лига е трудно да се вкарва

17:08, 25 мар 17 / Спорт 25 444 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Нападателят на Лудогорец Клаудиу Кешеру e незначителна величина в националния отбор на Румъния, но въпреки това медиите на север от Дунав подготвиха материал за голмайстора на Първа лига, в който Кешеру говори за представянето си у нас. това съобщи БГНЕС.

Кешеру е черната котка за отбори като Горна Оряховица, на които е вкарал пет от общо 19-те си гола в елита и Дунав (4). Срещу ЦСКА и Левски този сезон все още няма отбелязан гол, а попаденията му срещу отбори от първата шестица, освен тези срещу Дунав са още едва два.

На него и Румъния им предстои световна квалификация срещу Дания на 26 март от 21:45 часа. 50-хилядният национален стадион в Букурещ бе напълно разпродаден за 5 дни, което е в ярък контраст с умерения интерес към двубоя България - Холандия.

"Старая се да не обръщам внимание на теченията ми в Лудогорец. Няма никаква разлика между българското и румънското първенство. Не мислете, че е лесно да се вкарва в България. Готов съм да свърша своята работа срещу Дания. И двата отбора излизаме на нож за победата. Няма място за отстъпване. Не виждам защо да не играя аз вместо Алибек", казва Кешеру.

Румънецът, който има договор до 2018 година с разградчани, споделя още, че е впечатлен от крайбрежието на България. "Пейзажите тук са страхотни, гледам да ходя на Черно море възможно най-често. Бил съм в Златни пясъци и Бургас. Това е различен свят, изключително красиво е. Чувстваш се все едно си в Канкун (Мексико) или в Доминиканската република. Морската ивица на България е като курорт в Карибите", сравнява Кешеру.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама