Футболният „Берое” е с нов спортен директор

10:33, 05 апр 17 / Спорт 25 266 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

За спортен директор на ПФК „Берое” е назначен Валентин Грудев, съобщиха от ръководстовото на клуба. Тази позиция в „Берое“ бе заемана последно от Петър Хубчев, който съвместяваше поста с този на старши треньор. Беройци и фенове пожелават много успехи на „зелената“ легенда в новото начинание.

Валентин Грудев е роден на 2 октомври 1962 г. в Стара Загора. Юноша на „Берое“, привлечен в мъжкия тим през сезон 1981/82 г. Грудев е играл на пост вратар и има 99 мача за старозагорци. Шампион на България с „Берое“. Валентин Грудев е член на Управителния съвет на  „Футболен клуб Берое 1916 -ветерани“.

Вече са в продажба билетите за мача с „Локомотив” Горна Оряховица, информираха още от клуба. „Берое“ излиза срещу „Локомотив“ (Горна Оряховица) в мач от I кръг на плейофите в Първа професионална лига. Двубоят е насрочен за 8-ми април от 17.45 часа  на стадион „Берое“.

Цената на билетите за всички привърженици ще бъде 5 лв., както предварително, така и в деня на срещата. Билетите за VIP зоната са по 30 лв. За VIP-а ще се продават и билети по 10 лв., които са единствено за лица до 18 г. Входът за деца до 12 години е свободен.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама