Бюрото по труда в Сливен набира кандидати за работа в туризма на Германия

11:21, 05 апр 17 25 942 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Кандидати за работа в туристическия сектор на Германия набират от Бюрото по труда в Сливен. Това обяви експертът Росица Хаджигеоргиева. Работните места, които са в сферата на хотелиерството и ресторантьорството в хотели и ресторанти, разположени из цяла Германия, както и работни места в областта на системната гастрономия в ресторанти за бързо хранене.

Заплащането е от 1500 до 2300 EUR в зависимост от професията, професионалната квалификацията, професионалният опит, региона и от колективните договори. Работното време е на пълен работен ден, 40 часа/седмично, както и на смени за системна гастрономия.

Работодателят оказва подкрепа при наемането на жилище по време на договора.

 Кандидатите трябва да изпратят по електронна поща Автобиография в EUROPASS формат задължително на немски или английски език; кратко мотивационно писмо; диплома за завършено професионално образование; сертификати в оригинал и с превод; документи за образование по специалността;  препоръки от предишни работодатели (при наличие). Всички документи трябва да са с превод на немски и/или английски език. Одобрените по документи кандидати ще бъдат поканени на интервюта, които ще се провеждат от представители на ЦЧСП-Магдебург и Бремен, както и с двама немски работодатели. 
Интервютата ще се провеждат на немски език.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама