Репортери от Клуб „Емпатия” при МКБППМН - Кубрат с награди от национален конкурс

12:22, 05 апр 17 25 568 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Трима репортери от Клуб „Емпатия” с ръководител Надие Карагьозова са сред отличените от петото издание на националния ученически журналистически конкурс „Григор Попов”, съобщиха от  МКБППМН в  Кубрат.

Снимка: МКБППМН - Кубрат

Това са Ивиана Тодорова, втора възрастова група (5-8 клас), раздел интервю - „ДЕО - любовта е красива лудост, приятелство, уважение и доверие” - 2-ро място; Тихомир Цветков, втора възрастова група (5-8 клас) - раздел интервю - „ Спортът - фактор за личностна реализация в една честна, конкурентна среда” - ( разговор с легендата на хандбала в Кубрат Йордан Джипов за спорта като мироглед и поведение) - 3-то място и Траяна Рашкова, първа възрастова група (2-4 клас) раздел публицистика - „Училище като дъга” - 3-то място. 
Церемонията по награждаването на младите журналисти се състоя в края на миналата седмица в салона на читалище „Развитие 1869” в Разград. 244 са постъпилите творби - публицистични материали, вестници и радиопредавания на тема „Светът под лупа” от 21 областни центрове. 
 

От местната комисия в Кубрат припомнят, че деца от Клуб „Емпатия” са участвали и в предишни издания на конкурса, на които са заемали също призови места. Репортерите на клуба представят изявени личности от общината, свързани с културата, спорта, образованието и отразяват събития от живота на комисията, свързани с превенцията и позитивната подкрепа на подрастващите и хората с принос в това. Интервюто на младите журналисти Георги Рашков, Росен Попов и Анел Абтуллова с големия местен талант Димитър Атанасов е отличено с първо място през 2014 год. 

Снимка: МКБППМН - Кубрат

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама