Жардим: Ще продължим да атакуваме и на полуфиналите

09:30, 20 апр 17 / Спорт 25 289 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Старши треньорът на Монако Леонардо Жардим отдаде заслуженото на своите футболисти след вчерашната домакинска победа с 3:1 на Борусия Дортмунд в четвъртфиналите на Шампионската лига, предаде БГНЕС. Успехът бе втори поред за тима от Княжеството над този съперник, след като в първия мач монегаските се наложиха с 3:2 и така с общ резултат 6-3 се класираха за полуфиналите.

„Всички играха на много високо ниво и няма как да не съм доволен от тяхното представяне. На този етап просто няма как да поставяш ограничения на своите футболисти. Ние представяме цяла страна – обикновено Франция няма представител на тази фаза от турнира”, заяви Жардим след срещата.

Относно самия сблъсък, както и евентуалните съперници на полуфиналите (Реал Мадрид, Атлетико Мадрид и Ювентус) наставникът на монегаските сподели: „Резултатът можеше да е 5-3 или 6-3, защото и двата тима пропуснаха по няколко възможности за гол. Знаехме, че те ще оставят доста свободни пространства и се възползвахме от това. Изиграхме много солиден мач, контролирахме ситуацията и показахме желание. Винаги се стараем да отбележим нов гол, това е начинът ни на игра, това е в нашето ДНК. Със сигурност нашите съперници на полуфиналите ще искат точно ние да им се паднем на жребия, но нашата цел си остава да се насладим на този момент и да продължим да играем атакуващо, както винаги”, допълни още той.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама