Проекти за агресията в интернет и безопасното използване на мрежата ще финансира Община Шумен

11:39, 20 апр 17 25 303 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Община Шумен обявява сесия за кандидатстване с проекти за календарната 2017 г. на тема „Интернет – предизвикателството на съвременния свят”.

Подтемите, по които кандидатите могат да работят, са свързани с агресията в мрежата и безопасното използване на интернет.

С проекти могат да кандидатстват организации, регистрирани по Закона за юридическите лица с нестопанска цел, които извършват дейност на територията на община Шумен, читалища, училища, детски градини, обслужващи звена или техните настоятелства.

Формулярът за кандидатстване се представя с придружително писмо (образец) до 16.30 часа на 12 юни 2017 година в деловодството на Община Шумен – стая 204. Образците на документите за кандидатстване са публикувани на сайта на общината в раздел „Административни услуги“ – Отдел „Образование, наука и развитие“.

Предложенията се приемат и оценяват в срок до 2 месеца от обявяване на конкурсната сесия. Продължителността на всеки проект е до 6 месеца. Минималната стойност на общите допустими разходи по всеки проект е 1500 лв, като до 85% от стойността на одобрените разходи се осигуряват от общината, а останалите средства – от кандидата.

Според правилника за изпълнение на стратегията на общината за превенция и ограничаване на агресивното поведение сред децата и учениците кандидатстващата организация представя не повече от един проект за календарна година.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама