Комисар Гюнтер Йотингер идва на посещение у нас

08:00, 27 окт 17 / Политика 25 2392 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Днес европейският комисар по въпросите на бюджета и човешките ресурси г-н Гюнтер Йотингер ще бъде на официално посещение в България.

Програмата му включва срещи с министър-председателя Бойко Борисов и с президента Румен Радев. Предвидени са разговори със заместник министър-председателя по правосъдната реформа и министър на външните работи Екатерина Захариева, с министъра на финансите Владислав Горанов, с министъра на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, както и с представители на две парламентарни комисии в Народното събрание.

От 12.00ч. до 13.00ч. комисар Гюнтер Йотингер ще отговаря на въпросите на българските граждани на тема "Бюджет за бъдещето на Европа". Гражданският диалог ще се проведе в Аулата на Софийския университет, където гостите ще могат да задават въпросите си на живо. Участието в дискусията e със задължителна предварителна регистрация. Поради мерките за сигурност на място гостите се приканват да дойдат половин час по-рано и да носят със себе си документ за самоличност.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама