10-годишен трансджендър провокира на New York Fashion Week

20:20, 15 фев 18 / Любопитно 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дезмънд Наполи се превърна в сензацията на New York Fashion Week.

10-годишното хлапе направи своята премиера на големия моден подиум по време на ревюто американската марка Gypsy Sport. Досега те винаги са залагали на провокации, като бременна манекенка и певицата Cardi B. Но сега, според някои, прекрачиха границата на благоразумието. Дезмънд се превърна в поредния последовател на идеята им за разрушаване на всички граници и стереотипи. Той е последовател и на ЛБГТ движението.

Предпочита да се представя като "Desmond is Amazing". Няма никакви притеснения да ходи уверено по котешката пътека редом с двойно по-възрастни от него модели и да бъде център на внимание. Постигна го не само с поведение, но и с прическата, грима и маникюра си.

Хлапето с екстравагантна визия вече има над 30 хиляди последователи в Instagram. В профила си публикува провокативни кадри от повече от две години.

Участвал е в редица модни ревюта, както и в прайдове, носейки рокли и поли.

 

Но именно с New York Fashion Week дойде и големият ден за него. Въпреки крехката му възраст, мнозина определят Дезмънд като визионер.

Той е осъзнал своята същност и извлича само позитиви от нея Това не се харесва на по-консервативната част от света, но пък на 10-годишното хлапе не му пука особено. Той е на седмото небе, че мечтите му се сбъдват и благодари на всички за предоставените му шансове, пише Independent.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама