Французойка е сериен убиец на собствените си бебета

08:13, 25 мар 18 / Свят 25 493 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Жена от Франция е била осъдена на осем години затвор, след като в рамките на десетилетие е родила пет деца, които е удавила, а телата им ги поставяла във фризер.

37-годишната Романа Канет e от Жиронд, Франция. Раждала е бебетата във вана в дома й, оставяла ги да се удавят, след което ги укривала във фризер.
За ужасните и действия разбрала една от „желаните“ й дъщери, която намерила в стар фризер последното родено от майка и деца. Веднага уведомила баща си, който съобщил в полицията. С тяхната намеса откриват останалите четири тела.

Сагата е приключила през 2015-та година, но чак сега излиза в публичното пространство. Според официални документи, плодородната жена се разкайва дълбоко, моли за прошка своето семейство, а причината за жестоките й постъпки е, че окончателно е била отхвърлила идеята за бременност и не побирала в акъла си да има повече деца.
Мъжът, с когото е живяла твърди, че не е знаел, че е забременявала, което е странно, но не са открити доказателства, с които да го обвинят в каквото и да е.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама