В египетски гробници имало следи от извънземни

20:40, 05 апр 18 / Любопитно 25 478 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

След направени радарни сканирания на египетски гробници е засечена извънземна активност и свръхестествени следи, съобщиха различни египетски медии.

Според някои любители на конспирациите са открити странни биологични материали, но не от човешки вид. Всички официални служби и отговорни лица отказват да дадат отговор на въпроса – наистина ли има намерено тяло на извънземно същество.

Но след като преди няколко години в една от египетските пирамиди бяха намерени останки от
кости от динозаври, защо да няма и други останки, които не са от нашата планета, се питат някои учени. Начинът, по който са построени пирамидите и до днес няма ясен и еднозначен отговор.

Веднага след обявяването на информацията за новата находка от египетските медии в интернет пространството се появиха теории, че това, което е открито в пирамидата, може би е там още преди зараждането на египетската цивилизация. Теориите за извънземен строеж на гигантските структури продължават и до днес.

Теориите за извънземна намеса в строежа на пирамидите почти винаги са били отхвърляни от повечето учени и египтолози, все пак еднозначен отговор за строежа им все още няма. Уфолозите и конспираторите обаче са убедени, че внушителните пирамидални структури са построени с помощта на същества от други светове.

В Египет ще продължават изследванията на пирамидите с радар и дано скоро да се появят нови разкрития и факти.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама