Приемат залози за цвят на тоалета на кралица Елизабет II за сватбата на Хари и Меган

16:20, 09 май 18 / Любопитно 25 505 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

В очакване на сватбата на принц Хари и Меган Маркъл на 19-ти май, поклонниците на британското кралско семейство не само гадаят в каква рокля ще се появи булката, но и залагат в какъв цвят ще бъде тоалетът на кралица Елизабет II за специалния ден, пише вестник "Дейли експрес", цитиран от БТА.

Според скорошна публикация бъдещата булка е избрала рокля на дизайнерското дуо "Ралф и Русо" на стойност 100 000 лири. Според любителите на залозите Нейно Величество ще носи тоалет в син цвят за сватбата на внука си и американската му избраница.

Синият цвят е фаворит и според букмейкърите от Боунъскоудбетс, и според колегите им от "Ладброукс".

Кралица Елизабет II е носила тоалети в нюанси на синьото, съчетани с подходящи шапки, на сватбата на принц Чарлз и принцеса Даяна и на първата сватба на дъщеря си принцеса Ана с Марк Филипс, припомня изданието.

За втората сватба на престолонаследника принц Чарлз с херцогинята на Корнуол Камила Нейно Величество избра тоалет в кремаво.

Вторият и третият най-вероятни цветове за предстоящото събитие според букмейкърите от "Ладброукс" са розов и лилав, а според Боунъскоудбетс - кремав и зелен.

Любителите залагат и на вероятността кралица Елизабет да се издокара в жълто. Нейно Величество избра тоалет и шапка в "слънчевия" цвят за сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън през 2011 г.

На сватбите на по-малките си синове принц Андрю и принц Едуард Нейно Величество е носила тоалети в бледомораво.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама