Хари и Меган молят за разбиране, след като баща й няма да присъства на сватбата

12:40, 15 май 18 / Любопитно 25 526 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Принц Хари и Меган Маркъл помолиха за разбиране и уважение, след като баща й отказа да участва в сватбената церемония, съобщиха световните информационни агенции.

"Това е много личен момент за г-ца Маркъл в дните преди сватбата”, завиха от двореца. “Актрисата и принц Хари отново молят за разбиране и уважение към г-н Маркъл в тази трудна ситуация", се казва още в съобщението.

Според сайта TMZ, Томас Маркъл се раздразнил от обществената реакция, когато поканил фотографи да го снимат как се готви за сватбата срещу повече от 100 000 долара. Той заявил, че не иска повече да излага дъщеря си, пише БТА.

Томас Маркъл трябваше да отведе Меган Маркъл до олтара, а преди това да се срещне с кралицата, съпруга й и други членове на кралското семейство.

Меган Маркъл е много разстроена от отказа на баща си да участва в сватбата. Тя разбира притесненията му и е загрижена за него”, пише вестник "Дейли мейл".

"Тя не иска това. Очевидно иска татко й да е с нея. Явно той е под огромен натиск. Те наистина са загрижени за него. Той е горд мъж, който иска да бъде баща, а не да се грижат за него, но е доста трудно", пише още изданието.

Томас Маркъл заявил, че е искал да "поправи" имиджа си, но вместо това е излязъл "глупав и смешен". Затова няма да пътува до Великобритания, за да спести на дъщеря си допълнителни притеснения.

Пред сайта TMZ той добавил, че миналата седмица е претърпял инфаркт, но не се е задържал в болница, за да може да отиде на сватбата. Официално потвърждение за това обаче няма.

Полусестрата на Меган Маркъл - Саманта, миналата седмица каза, че снимките на баща й са нейна идея.

Меган Маркъл не поддържа връзка с доведените си сестра и брат и не ги е поканила на сватбата.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама