"Междузвездни войни" дебаркираха в Кан

18:35, 15 май 18 / Любопитно 25 512 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

На кинофестивала в Кан дебаркира екипът на филма "Соло: История от Междузвездни войни" в компанията на Чубака в реален размер, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Режисьорът Рон Хауърд носеше шапка, на която беше изписано: "Преди много години, в една отдалечена галактика". Той представи екипа, преди днешната международна премиера на лентата на кинофестивала в Кан.

Звездите Олдън Ерънрайх, Доналд Глоувър, Емилия Кларк, Уди Харелсън и актьорът, който се превъплъщава в Чубака - Йонас Суотамо позираха пред фотографите.

Това е вторият самостоятелен антологичен филм извън поредицата "Междузвездни войни". Той е за ранните години на Хан Соло - героя, в когото в седем филма се превъплъщаваше Харисън Форд. В ролята вече е Олдън Ерънрайх. Филмът разкрива как Хан Соло придобива "Хилядолетния сокол" и как се запознава с Чубака. Доналд Глоувър играе Ландо Калризиан, а Йонас Суотамо - Чубака.

Хан Соло е най-голямата роля досега за Олдън Ерънрайх, познат от "Аве, Цезаре!" на братя Коен.

Сценарият на "Соло: История от Междузвездни войни" е на Лорънс Касдън и Джон Касдън, по образи, създадени от Джордж Лукас.

Продукцията ще излезе на екран във Франция на 23-ти май, два дни преди пускането й в САЩ.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама