Донков, Вергов и Юруков се връщат на щат в Народния

14:20, 12 юли 18 / Култура 25 355 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Известните актьори, които преди няколко години излязоха на свободна практика, се връщат на щат в Народния театър „Иван Вазов“. Това вече е факт за Деян Донков, Юлиан Вергов и Иван Юруков, обяви директорът на трупата Мариус Донкин на специална пресконференция в края на арт сезона.

Водят се разговори с още двама, като първият от тях е „един дълъг“, намекна Донкин, който не пожела да конкретизира повече имена, но споменатите параметри не оставят съмнение, че става дума за Захари Бахаров.

„Договорихме се за условията, просто исках да сме наясно. Аз си работя отдавна в този театър, харесва ми и не ща да се пилея и да се занимавам с разни глупости“, коментира по телефона за „Монитор“ Деян Донков.

Житейската му половинка Радина Кърджилова от миналия сезон също е в щата на академиците. „Аз винаги съм бил част от трупата на Народния театър, за мен не юридическите и финансовите отношения са водещи, а емоционалните“, изтъкна пък Иван Юруков.

По подобен начин стоят нещата и за Юлиан Вергов. Тримата топ актьори са сред най-активно играещите на първата ни сцена и носят на плещите си главните роли в голяма част от репертоара.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама