Деми Ловато е “будна и със семейството си” след свръхдоза хероин

09:00, 25 юли 18 / Свят 25 1024 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Американската певица Деми Ловато беше приета по спешност в болница, след като е била открита в безсъзнание в дома си след свръхдоза хероин, съобщиха властите в Лос Анджелис. Ловато вече е "будна и със семейството си'', съобщи говорител за NBC. 

Говорителят предупреди за възможна поява на некоректна информация и съобщи че семейството е помолило за уважение към личното пространство на певицата.

Световни звезди подкрепиха в Twitter певицата в трудния момент, през който минава.

Елън Деженерис написа: "Обичам Деми Ловато толкова много. Сърцето ми се къса, че минава през това. Тя е лъч светлина в този свят. Изпращам цялата си любов на нея и семейството й".

Брад Пейсли сподели: "Моята скъпа приятелка Деми е един от най-милите, най-талантливите хора, които съм срещал. Моля се за нея, пристрастяването е ужасяваща болест. Няма по-честен и по-смел от тази жена".

За зависимостта на певицата към наркотиците се знае от години. Самата тя открито е говорила за борбата си да ги откаже. Наскоро заяви, че от шест години не е докосвала алкохол и наркотични вещества. 

Младата певица е една от най-големите звезди на американската поп сцена. Деми Ловато печели редица награди в кариерата си, включително Наградата за музикален клип на MTV. Номинирана е и за „Грами”, както и за наградата БРИТ.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама