Започна фестивал по тенис на маса в Албена

13:50, 25 юли 18 25 1150 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Ваканционно селище Албена ставна европейски център на най масовия спорт в света - тениса на маса. Над 500 състезатели и гости от над 20 европейски страни ще вземат участие в двадесетия фестивал по тенис на маса "Албена". 

От 25 до 29 юли в спортна зала "Албена" ще се проведат майсторските турнири за мъже и жени "Abena Open" съпроводени с турнири за ветерани в 5 мъжки и 1 женска възрастови категории.

След финалните срещи, в неделя, 29 юли, ще започне Международен тренировъчен лагер по тенис на маса с участието на юношеските национални отбори на Германия, много национални състезатели от Русия, Румъния, България, Молдова и други.

От 2 до 5 август програмата на международния форум включва и открити турнири за момчета и момичета до 12 години, кадети и кадетки до 15 и юноши и девойки до 18 години.

Входът за зрители в зала "Албена" е безплатен и организаторите на проявата от спортен клуб "Дама купа" канят всички желаещи от цялата страна да се насладят на майсторството на едни от най добрите тенисисти в Европа от 9 до 90 годишна възраст. Състезанията започват всеки ден от 10.00 часа, съобщи ''Дарик''.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама