Национален фестивал на ролерите ще се проведе в Бургас

19:30, 03 авг 18 25 598 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Този уикенд, 4 и 5 август, в град Бургас ще се проведе 7-мото издание на Националния фестивал на ролерите. Целта е този спорт да се популяризира сред малки и големи, като начин за здравословно и приятно прекарване на свободното време, да се развиват социалните контакти между младите хора и не на последно място - да се даде възможност на много бургазлии и техни приятели от страната да правят заедно това, което обичат - да карат ролери.

Откриването е на 4 август от 11:00 ч. при монумента Пантеона в Морската градина. То ще бъде съпроводено с обиколка на Морската градина с ролери, скейтборди, лонгборди и велосипеди. Новото в програмата тази година е, че организаторите са запланували нови маршрути за всички ентусиасти, предвидени са няколко състезания с ролери за деца, крос кънтри състезания за възрастни, забавно училище за майки и татковци, както и различни демонстрации.

Фестивалът се организира от Община Бургас, инициативата "Бургас харесва младите", СНЦ "Спортно сдружение Ролер клуб България", с любезното съдействие на "ReExe", книжарници "Хеликон" и "ЕкоТой".

Пълната програма можете да откриете ТУК.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама