100 кила на една сцена с Уили Уилям

17:20, 03 авг 18 / Култура 25 598 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Рапърът 100 Кила ще излезе на една сцена със световния любимец Уили Уилям. Двамата ще са част от единствения по рода си арендби фестивал - Elenite Adventurе, като единият ще открие събитието, а другият ще го закрие. Това е първа визита на Уили в България, като звездата обещава невиждано шоу на родните меломани.

В края на лятото курортен комплекс Елените ще стане домакин на 3-дневения музикален фестивал, който ще събере на еднo място най-актуалните имена от поп, арендби и хип-хоп сцената. Организаторите от Event Academy Bulgaria разкриха, че ще има много изненади за любителите на различни стилове музика.

„Селекцията е много прецизно направена и смятаме, че ще предложим един различен и запомнящ се фестивал“, споделиха още Борис Денински и Петър Стоичков. Партитата стартират на 6 септември и приключват на 9-и. За купона ще се грижат внимателно подбрани интернационални и български певци, артисти и диджеи, готови не само за вълнуващи дневни партита, а също и за лимитирани афтърпартита и куп емоции.

Посетителите могат да избират между различни видове пакети за фестивала, като ще могат да избират между 6 партита - 3 дневни и 3 нощни. Те ще се проведат на плажна сцена на открито през деня, а вечер в анимационна зала.

Сред звездите, които ще застанат под светлината на прожекторите, са DJ Da Candy, DJ Polique, Bobo & The Gang, DJ Swed Lu, DJ Jaula LU, Braganza, Koki, Deejay Balou, SAVA, YANGFETISH и V:rgo x TRF.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама