Пускат още патрули между Враца и Монтана заради ремонта на моста при Краводер

15:40, 03 авг 18 / Спорт 25 482 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Допълнителни патрули на „Пътна полиция“ са мобилизирани по трасето между Враца и Монтана – по обходните маршрути през Криводол и през Сумер, за да гарантират безопасното придвижване на коли и камиони по време на ремонта на моста край Краводер, това съобщи Атанас Петков, началник отдел „Охранителна полиция“ в Областната дирекция на МВР във Враца за БНР. 

Петков допълни, че заради сложната процедура, при която се издават разрешителни за изкуствени прегради от типа „полегнали полицаи“, такива не са монтирани по улиците в Криводол, където преминава основният трафик от тирове между Видин и София.

В неделния ден, когато е гостуването на „Левски“ на „Ботев“, но мачът ще се играе в Монтана, са предвидени специални мерки, обещаха още от полицията. Всеки автобус с фенове, за който има информация, ще бъде съпроводен от патрулни коли, за да се осигури безопасното придвижване на запалянковци.

Вероятността трафикът да бъде затруднен от ТИР-ове отпада, тъй като по същото време има забрана за движение на тежкотоварни камиони по първокласните пътища в страната, припомниха от полицията.
 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама