Поли Генова и актьори от "Скъпи наследници" изненадаха абитуриентите в Музикалното училище

18:10, 16 май 18 25 1213 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Актьори от хитовата драмеди поредица „Скъпи наследници“, заедно с певицата и треньор в „Гласът на България“ Поли Генова, бяха специалната изненада за учениците, завършващи Националното музикално училище „Любомир Пипков“. В края на тържеството за изпращане на абитуриентите от випуск 2018, възпитаничката на училището изпълни хита си „На инат“. 

Заедно с колегите си от сериала Даяна Ханджиева и Юлиян Петров, пожелаха на добър час и успех в живота на бъдещите музикални звезди на България. Появата на „наследниците“ и певицата до последно се пазеше в тайна от учениците, които бяха видимо развълнувани от срещата, пяха и танцуваха заедно със специалните си гости.

Като възпитаник на музикалното училище Поли Генова се върна 12 години назад във времето, когато самата тя е завършила гимназия и благодари на класната си ръководителка, както и на цялото ръководство на училището за богатата музикална култура, която е получила от тях. В емоционална реч пред учители, родители и ученици, Поли Генова каза още, че това е най-доброто музикално училище в страната и завършващите трябва да се гордеят, че са негови възпитаници.

„Продължавайте да мечтаете, но и да работите, за да сбъднете мечтите си“, обърна се към абитуриентите Поли. Към нейните пожелания се присъединиха и младите актьори Даяна Ханджиева и Юлиян Петров. „Един ден вашият труд ще бъде възнаграден, не спирайте да вярвате в себе си“, обърна се към учениците Юлиян, а Даяна им напомни, че от днес нататък животът им е изцяло в техните ръце и ги посъветва да го живеят по най-добрия възможен начин.

Столина Добрева, директор на Националното музикално училище, съобщи, че сред многото престижни изяви на нейните възпитаници, е и предстоящият концерт в Европарламента в Брюксел, както и специалното участие в тазгодишното издание на „Аполония”. 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама