Брад Пит и Анджелина Джоли се разбраха за развода

11:00, 02 апр 18 / Любопитно 25 409 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Брад Пит и Анджелина Джоли финализират развода си, съобщи “Контактюмзик”.

Двамата обявиха, че след дълъг съдебен спор вече са се споразумели за съвместно попечителство над шестте си деца и по другите условия, пише БТА. 

"Условията за развода вече са уточнени. Оформят се от двата правни екипа и ще бъдат регистрирани до седмици. Това е пълна промяна от състоянието на нещата, когато приключи бракът им, особено като се имат предвид исканията на Анджелина Джоли. Сега обаче те са в доста добри отношения", каза човек от обкръжението им пред вестник "Сън".

Основното е, че двамата са се разбрали за децата. Те са на възраст от 16 до 9 години. Най-голям е Мадокс, Пакс е на 14 години, Захара - на 13, Шайло - на 11, а близнаците Вивиен и Нокс - на 11.

"И двамата решиха, че е много важно за децата да се уважават взаимно. Основното е, че се разбраха да си поделят попечителството, като Брад има достъп до децата и обсъждат организационните въпроси, свързани с работата и пътуванията. Имаше слухове, че разводът се отменя, но това не е така", добави същият източник.

След раздялата с Анджелина Джоли, Брад Пит тръгна на терапия, "за да стане по-добър човек и баща". Той е признавал след разпадането на брака му, че пиенето е станало проблем. Засега Брад Пит още не излиза много с децата, но би искал да прекарва повече време с тях.

И двамата вече имат връзки с други хора, пише вестник "Дейли мейл". Тя излиза с агент за недвижими имоти - "по-възрастен и неизвестен". Връзката им "не е сериозна", а само "колкото да се вижда с друг възрастен човек".

Брад Пит също има "дискретни" връзки от време на време, но не търси нещо постоянно.

"Той промени живота си след раздялата. Отначало си стоеше много у дома и често беше много потиснат. Месеци не излизаше, но напоследък излиза повече. Среща се с близки приятели на обяд или вечеря", каза негов близък.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама