Марго Роби разчупва творбите на Шекспир

14:20, 02 апр 18 / Култура 25 419 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Да опише влиянието на творбите на Уилям Шекспир от изцяло женска гледна точка – това е новата мисия на Марго Роби в ролята й на продуцент.

Актрисата вече е договорила заснемането на 10 серии за легендарния драматург с компанията ABC, в партньорство с продуцентската й къща LuckyChap Entertainment, която основа през 2014 година.

Чаровната блондинка е решена да събере армия от изцяло дамски творчески екип, който да дава идеи за сценария и режисурата на продукцията. Всеки епизод ще проследява различно произведение на автора на „Ромео и Жулиета“, пречупено от женска перспектива.

Вдъхновение звездата от „Аз, Тоня“ черпи от факта, че главните персонажи в Шекспировите творби са мъже, но представителките на нежния пол в тях са не по-малко интригуващи и историята през техните очи би дала съвсем различен поглед върху тях.

Сериалът ще обърне специално внимание и на културното разнообразие в Австралия, където ще се проведат снимките. Клапата за старта на продукцията ще щракне съвсем скоро, а заглавието все още се пази в тайна.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама