Джим Кери напада Тръмп с провокативни карикатури

16:20, 02 апр 18 / Любопитно 25 691 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Наскоро Кери сподели със света някои от най-новите си творби, които представляват своеобразни карикатурни провокации спрямо президента Доналд Тръмп.

Първата картина, която звездата от "Ейс Вентура" сподели в мрежата, изобразява Тръмп в ролята на злия магьосник от "Магьосникът от Оз" и носи заглавието "Злият магьосник от западното крило и летящите маймуни на Путин".

 

Четири дни по-късно Кери отново шокира Twitter с друго произведение на изкуството си, показващо Тръмп в интимна поза с русокоса дама, най-вероятно Мелания Тръмп. Картината този път носеше името "50 нюанса разпад", като препратка към поредицата "50 нюанса сиво".

 

Някои приближени на президента нападнаха Кери и му пожелаха да потърси лечение в специализирана клиника.

Това обаче не трогна комика и няколко дни по-късно той пусна в мрежата нова рисунка, вдъхновена от Тръмп, която се казва "Ти крещиш. Аз крещя. Ще спрем ли някога да крещим?"

Рисунката изобразява президента Тръмп в син халат, който самият той беше заявил, че не притежава. Препратката към сладоледа е във връзка със скорошно интервю на Тръмп пред Таймс, в което той заявява, че обича да хапва по две лъжици сладолед след вечеря.

 

Карикатурите може да откриете в профила на актьора в Twitter.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама