Мегз честити Великден седмица по-рано (СНИМКА)

12:12, 02 апр 18 / Любопитно 25 510 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Дизайнерката Мегз честити Великден на последователите си във Facebook. Тя публикува дълъг пост и снимка с направено от нея яйце в неделя. Това става седмица преди празника.

Вероятно обаче тя честити католическия, а не православния Великден. Риалити звездата е от Раковски, където повечето жители са католици. Въпреки това в дългия й пост не е уточнено към кои празнуващи се обръща.

В момента Мегз е в Тайланд.

Ето и целия пост на Мегз:

Честит Великден! Христос Възкресе! Сама си направих това яйце. И без това не издържам без работа, та седнах да си порисувам и помисля над случващото ми се. То е за мама, татко, брат ми и цялото ми семейство.

За мен Великден е символ на грешката, прошката и урокът. Христос е разпънат, за да изкупи нашите грехове. А на този ден възкръсва, за да ни покаже, че грешките ни са простени. Всичките триъгълници по яйцето ми са символ на всички трудни избори, които направих тази година. Много от тях могат да се нарекат и грешки или пък грехове, защото когато изборът е труден, той наранява. А по-голяма грешка и грях от това да нараниш някого няма. Знам, много са. Но годината беше дълга и тотално преломна за живота ми.

Точките са всички уроци, които научих и които ме промениха завинаги. А лентите са всички хора в живота ми, от които трябва да поискам прошка.

Днес вървях по плажа с едно огромно яйце и една стойка залепена навсякъде с тиксо, която сама си изобретих, за да мига да работя по време на уж почивката си. Търсех си дърво, на което да се кача да снимам. Като се качих започнах да записвам едно видео за един човек и от смешния ми разговор с него се замислих колко ли нелепо всъщност изглеждам отстрани за всички тези спокойни хора. Аз метър и 50 с огромното ми яйце, мъкнеща странно изобретение и бързаща да се качи на дърво.

И ми стана толкова приятно. Как изобщо тази магия в мен е оцеляла. И как съм успяла да си остана толкова чудата и нелепа - точно като смешните, малки деца, които не знаят къде се намират и заниманието им точно в момента е най-важното нещо на света.

Благодаря с цялото си сърце на семейството ми, защото имам тази безценна свобода да бъда себе си на 1милион %та благодарение на тях. Без тях никога не бих имала нито смелостта, нито искреността си. Моето семейство и най-вече майка ми си мислят, че смисълът на животът е детето ти да е щастливо. Тя диша, за да съм щастлива аз. И за това се събужда всяка сутрин. А аз просто знам, че мога да съм си аз, защото тя винаги ще е там, винаги. Тази базисна сигурност е основата на цялата ми сила и неуморност.

Обичам ви много. Благодаря ви за всеки ден. И ми простете, защото повечето ми триъгълници са към вас.”

Снимка: Facebook

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама