Идеалният мъж е с очите на Брад Пит и носа на Том Круз

17:40, 02 апр 18 / Любопитно 25 469 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Мъжете все повече търсят услугите на пластични хирурзи, пише вестник "Дейли мейл". Много често те отиват в лекарския кабинет със снимка на актьор или певец - Брад Пит, Джордж Клуни, Хенри Кавил, Хари Стайлс.

Ако се съди по тези желания идеалното мъжко лице би било с очите на Брад Пит, носа на Том Круз или Джуд Лоу, устните на Хари Стайлс, брадичката на Хенри Кавил, 

Броят на козметичните операции на мъже се е увеличил с повече от 325% от 1997 г. до 2015 г. Най-търсената процедура е ринопластиката, но все повече господа искат подмладяване на клепачите, за да се "освежат" и "подмладят". Популярни са и инжекциите в устните.

Социалните мрежи и популярността на снимките повишават много интереса към разкрасяването и подмладяването. Има и натиск мъжете да изглеждат по-млади, за да са конкурентноспособни в службата.

Очите са първото нещо, което мъжете "си поправят", защото там годините се забелязват най-напред, каза нюйоркският хирург Джошуа Зукърман. Повечето искат да получат по-млада и версия на себе си, но за пример дават очите на Брад Пит.

За "идеален профил" мъжете искат нос като на Том Круз или Джуд Лоу. Идеалният мъжки нос, според д-р Зукърман, е под ъгъл 90 градуса спрямо лицето и леко големоват. Най-важно е обаче да съответства на останалите черти.

Що се отнася до устните, повечето пациенти искат да приличат на певеца Хари Стайлс или на актьора Хенри Кавил. Устните на Хари Стайлс са популярни, защото ъгълчетата им са леко повдигнати и той винаги изглежда усмихнат. Харесват се и по-пълните устни на Брад Пит, Чанинг Тейтъм и Хенри Кавил.

Веднъж оформили устните, мъжете се насочват към брадичка, която да съответства на "мачовската" им усмивка. Обикновено те искат уголемяване, тя да стане по-четвъртита и изсечена като на Хенри Кавил.

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама