Битка в „Игра на тронове“ отне 55 дни снимки

16:20, 11 апр 18 / Любопитно 25 406 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Цели 55 поредни денонощия отне заснемане на битка за кървавата сага „Игра на тронове“.

Това ще е най-дългата батална сцена в историята на хитовата поредица на HBO, разминавайки тази в епизода „Битката на копелетата“.

За неистовите усилия на каста и екипа стана ясно от пост на асистент-режисьора Джонатън Куинлън в социалните мрежи. „Това е за Нощните дракони. Заради това, че издържаха 55 поредни нощи. Че издържаха на студа, снега, дъжда, калта, овчите изпражнения в Туум и ветровете на Магъраморн. Когато десетки милиони по света изгледат този епизод след една година, няма да имат представа колко усилия сте положили.

Ще разберат единствено, че гледат нещо, което не е правено досега. И това е заради вас.“, гласи изявлението.

Припомняме, че „Игра на тронове“ ще се сбогува с многомилионната си армия от последователи пред малкия екран чак през 2019 г.

Развръзката на интерпретацията на култовата „Песен за огън и лед“ на Джордж Р. Р. Мартин ще се разгърне в бутиков брой епизоди - шест. Снимките на финала на фентъзи епоса, прочул се с изречения като „Зимата идва“ и „Нищо не знаеш, Джон Сноу“, стартираха миналия октомври в Северна Ирландия и ще завършат това лято. На режисьорския стол за края на поредицата сядат Дейвид Бениоф, Дан Уайс, Мигел Сапочник и Дейвид Нътър.

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама